Dilluns, 18 gener 2021
7.9 C
Lloret de Mar
La trobada Connecta, organitzada per Eventoplus (Twitter Lloret Convention Bureau)

El Lloret Convention Bureau participa en dos esdeveniments i intensifica la seva activitat promocional

L'entitat ha format part de la fira IBTM World, en format virtual, i d’una trobada amb professionals a Madrid.

La trobada Connecta, organitzada per Eventoplus (Twitter Lloret Convention Bureau)

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret investiga una festa il·legal amb més de 40 persones

Només es van poder identificar 16 dels assistents i cap és veí de Lloret. Per tant, se'ls ha obert un expedient per saltar-se el confinament i per incomplir les mesures de la Covid.

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Obert el període per sol·licitar una beca per a estudis superiors

Els ajuts van dels 300 als 1.000 euros, en funció de la distància amb el centre d’estudis.

Les jornades de portes obertes a escoles i instituts es podran fer presencialment

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, creu que és molt bona notícia, tot i que matisa que s’hauran de complir una sèrie de mesures per evitar contagis de la Covid-19.

Bustek Films estrena aquesta setmana el curtmetratge ‘No es tu culpa’

La pel·lícula, que es podrà veure dijous als Cinemes Girona de Barcelona, narra la història d'una adolescent que surt per primera vegada de festa amb les seves amigues i pateix una agressió sexual

El Lloret Convention Bureau intensifica la seva activitat promocional en aquesta primera meitat de desembre amb la presència en dos esdeveniments. Es tracta de la fira IBTM World, en format virtual, i d’una trobada amb professionals a Madrid. Es duen a terme després d’uns mesos en què el sector MICE ha vist reduïda l’activitat, a causa de la Covid-19.

La setmana passada, l’entitat va assistir a la trobada Connecta, organitzada per Eventoplus, al Rastro de Madrid. Hi van participar una trentena d’organitzadors d’esdeveniments de la capital espanyola. L’acte va servir per fer una presentació sobre l’oferta especialitzada de Lloret en el sector MICE i les mesures de seguretat contra la Covid-19.

D’altra banda, l’entitat no s’ha volgut perdre la fira IBTM World, que s’ha fet amb un format virtual. És un dels principals esdeveniments del sector MICE internacional, que habitualment té lloc a Barcelona. S’han pogut tancar una trentena d’entrevistes amb organitzadors d’esdeveniments a nivell internacional i ha fet una vintena de contactes.

La directora del Convention Bureau, Montse Belisario, parla de les perspectives pel 2021. Esperen que al segon semestre de l’any que ve comenci a activar-se a nivell estatal, mentre que “a nivell internacional no es preveu una recuperació fins al 2022”.

Cal afegir que el Lloret Convention Bureau ha organitzat de manera conjunta amb Eventoplus una formació pels seus membres. L’objectiu ha estat compartir les últimes tendències en el sector i debatre sobre les perspectives de futur pel 2021 en el sector MICE.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.