28.8 C
Lloret de Mar
Un dels espectacles teatrals d'aquest estiu a Lloret

El Teatre de Lloret, nominat als premis ARC per “una programació valenta en temps de restriccions”

Els atorga cada any la Indústria Musical del Directe. Uns guardons d’àmbit català que s’han adaptat per a donar visibilitat a les propostes que han treballat per reactivar el sector.

Un dels espectacles teatrals d'aquest estiu a Lloret

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret és un dels nominats als Premis ARC, que atorga cada any la Indústria Musical del Directe. Uns guardons d’àmbit català que s’han adaptat per a donar visibilitat a les propostes que han treballat per reactivar el sector.

- Publicitat -

En el cas del Teatre de Lloret -que forma part de la categoria de teatres i auditoris- se’l reconeix per “dur a terme una programació valenta i per fer-la possible en temps de restriccions, descobrint nous espais de la població”. En la mateixa categoria hi ha l’auditori de Girona i el de Sant Cugat. Els premis ARC també han nominat l’Ajuntament de Barcelona, el Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, l’Auditori de Girona o el Cruïlla XXS.

premis arc

El president de l’Associació de Representants de Catalunya (ARC), Jordi Gratacós, explica que en aquesta edició els premis es converteixen en “reconeixements” per agrair la tasca del sector, que es troba en una “crisi profunda després de molts mesos tancats”. La gala dels premis ARC, que arriben a la 18a edició, es farà el 30 de novembre a la Sala Barts de Barcelona.

El regidor del Teatre de Lloret, Albert Robert, assenyala que el reconeixement els ha agafat “per sorpresa” i l’atribueix a les “ganes de seguint fent cultura, tot i les restriccions, ens hem trencat les banyes per fer teatre seguint totes les mesures de seguretat”.

La notícia arriba en un moment complicat pel sector cultural, després de les últimes restriccions, que han obligat a tancar les activitats culturals. De moment, el Teatre de Lloret ha suspès cinc sessions programades aquest mes de novembre. Són el concert “Memento”, de Mayte Martín, i la projecció del Cineclub Adler “Ocaña, retrat intermitent”, a més de tres funcions: “Infanticida”, amb Neus Pàmies, “El meravellós viatge de la Lea” i “Cel 4.0”.

Davant d’aquesta situació, l’equipament ha posat a disposició del públic el següent correu per a la devolució de l’import de les entrades: teatredelloret@lloret.cat

restriccions teatre ok
spot_img

El + Vist