Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Pista de Can Carbó

El Torneig de Futbol de Can Carbó celebra la 3a edició amb infants de 6 a 12 anys

El torneig es farà avui, a les quatre de la tarda, a la pista de Can Carbó.

Pista de Can Carbó

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

El Torneig de Futbol de Can Carbó celebra aquesta tarda la tercera edició. L’activitat, organitzada entre el Centre Obert, el Pla de Ciutadania i la Tarda Jove, s’adreça a infants de 6 a 12 anys, que han format equips de cinc o sis persones.

Montse Valle, tècnica del Pla de Ciutadania, ha explicat que la petició la van fer els mateixos joves i, donat l’èxit que ha tingut, l’activitat es repeteix cada any. L’objectiu principal del torneig és passar una bona estona i fomentar la cohesió social. Per tant, l’aspecte competitiu queda en un segon lloc.

Aquest any, s’ha reduït dos anys l’edat dels participants, però s’ha buscat que els més grans puguin col·laborar amb el torneig d’altres maneres, com ara fent d’àrbitres. De fet, la iniciativa compta amb el suport de diferents sectors del barri.

El torneig començarà, avui, a les quatre de la tarda, a la pista de Can Carbó.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.