Divendres, 22 gener 2021
12.3 C
Lloret de Mar
Un entrenament de futbol sala l'octubre del 2020 (Club Futbol Sala Lloret)

Els clubs esportius de Lloret, indignats i resignats amb el tancament de pavellons i gimnasos

La percepció de la majoria d'entitats és que les mesures aniran més enllà dels deu dies anunciats.

Un entrenament de futbol sala l'octubre del 2020 (Club Futbol Sala Lloret)

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Indignació i resignació entre els clubs esportius de Lloret de Mar per les noves restriccions aprovades per la Generalitat, que impedeixen la pràctica esportiva en espais interiors, com pavellons i gimnasos. Les entitats accepten les mesures però defensen que la seva activitat és segura i que compten amb tots els protocols per minimitzar el risc de contagis de la Covid-19.

Un dels molts afectats és el Club Hoquei Lloret. El seu president, Josua Pérez, demana “certa lògica” en les mesures i, tot i que considera que no és el moment de fer partits encara, assegura que “no hi ha cap motiu perquè no es pugui entrenar”.

Un altre dels presidents que es mostra contrari amb aquestes mesures és Josep Maria Ribera, del Club Futbol Sala Lloret. Considera que els pavellons són espais segurs, amb els protocols que s’apliquen, i assenyala que “si la cosa continua molt temps així, serà la ruïna de molts clubs petits”. A més, critica que no hagin rebut cap ajuda de les anunciades en els últims mesos.

Una altra de les reaccions arriba des del Club Volei Lloret. La seva presidenta, Andrea Nicolàs, reclama que se’ls deixi de considerar un sector insegur en la gestió de la pandèmia. I qui també viu amb resignació aquesta nova aturada és el Judo Nova Unió. El president, Marc Dailos, explica que “el que volem és tornar a entrenar amb normalitat i si el preu és aquest, ho haurem de pair de la millor manera possible”.

La percepció de la majoria de les entitats és que aquestes mesures aniran més enllà dels deu dies anunciats. A banda de las dificultats per dur a terme les seves activitats, dos dels aspectes que més preocupen als clubs són la viabilitat econòmica i la recuperació de la seva estructura una vegada s’hagi superat la pandèmia.

Arran d’aquestes restriccions, s’ha creat a través de les xarxes socials la plataforma “Ja n’hi ha prou”, que recull signatures en defensa de la pràctica esportiva i que ha convocat per aquest cap de setmana concentracions al davant dels pavellons esportius de Catalunya.

En la mateixa línia s’ha posicionat aquests dies la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, que ha reclamat al govern de la Generalitat una rectificació en aquestes mesures i ha interposat una demanda al respecte al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Defensen que la pràctica esportiva és segura i que només presenta un 0,28% del total dels contagis, segons dades del Ministeri de Sanitat. A més, avisen que les pèrdues econòmiques d’aquest nou tancament seran d’uns 70 milions d’euros.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".