Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
Jordi Orobitg i Albert Ferrández

ERC vol fer realitat els camins de ronda entre Lloret i Fenals i entre Cala Gran i Canyelles

La formació ha recordat que han reobert els camins de les escales de La Montgoda i la porta de Can Juncadella.

Jordi Orobitg i Albert Ferrández

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

ERC ja té redactat el projecte per fer realitat el camí de ronda Lloret – Fenals, així com el fons per executar-lo. A més, també tenen preparada la licitació pel tram que va de Cala Gran a Canyelles. L’alcaldable, Jordi Orobitg, ha recordat que en aquest mandat han reobert els camins de les escales de La Montgoda i la porta de Can Juncadella, guanyant els quatre judicis interposats per la propietat.

Des d’ERC esperen que al llarg del pròxim mandat es puguin fer realitat aquests dos trams: el de Lloret – Fenals i el de Cala Gran – Canyelles.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.