Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
El logotip de BNI.

Es crea el grup BNI, de networking professional, a la comarca de la Selva

El president és el lloretenc Ignasi Riera, que assegura que, "amb la profunda crisi actual, BNI pot aportar molt a través del boca-orella".

El logotip de BNI.

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

La comarca de La Selva compta amb un nou grup de networking professional. Es tracta de BNI GIR CONNECTA, que compta ja amb més de 35 empresaris i professionals de negocis de diferents especialitats i categories.

L’objectiu és fer créixer les empreses dels seus membres a través del treball en xarxa i convertir-se en una font d’oportunitats, així com ser un referent de creixement empresarial al territori. El grup vol seguir ampliant el seu nombre de professionals i per aquest motiu obre les portes a la comarca de La Selva. El president de BNI GIR CONNECTA, el lloretenc Ignasi Riera, assegura que, “amb la profunda crisi actual, BNI pot aportar molt a través del boca-orella”.

Riera assenyala que el grup s’adreça a autònoms, empresaris i professionals que vulguin ampliar i dinamitzar el seu negoci.

A partir d’aquest dimecres, i cada dimecres de l’any, qualsevol empresari, emprenedor o professional de la comarca de La Selva i rodalies pot sol·licitar una visita amb el grup. A més, els empresaris que formen BNI GIR CONNECTA es reuneixen també cada dimecres a dos quarts de set del matí per establir relacions professionals que poden convertir-se en oportunitats de negoci.

És el 5è grup de BNI, Bussines Networking Internacional, que hi ha a la demarcació de Girona. És l’organització de negocis més gran del món, amb més de 35 anys d’experiència. Aquests grups estan presents a 74 països i compten amb més de 270.000 membres en 9.700 grups locals d’empresaris que es donen suport de manera global.

Des de fa quatre anys, BNI, com a sistema de màrqueting de referències, es troba molt present i consolidat a les comarques gironines. Aposta per una nova manera de fer negocis. Se suma a la filosofia de treball coneguda com “Givers Gain”, que vol dir “guanyar donant”, un sistema de sinergia entre empresaris.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.