25 C
Lloret de Mar
La nova executiva de Junts a Lloret

Junts per Catalunya es presenta oficialment aquest diumenge a Lloret

L'executiva compta amb la diputada Maria Antònia Batlle, portaveu a la comissió del Síndic de Greuges, i forma part de Cultura i Justícia.

La nova executiva de Junts a Lloret

Darreres Notícies

Aquest diumenge es presenta el partit de Junts a Lloret de Mar. L’executiva es va constituir mesos enrere i ara es farà l’acte oficial de presentació, que comptarà amb la presència de Míriam Nogueras, portaveu de Junts per Catalunya al Congrés dels Disputats.

Dins de l’executiva de Junts a Lloret hi ha la diputada al Parlament Maria Antònia Batlle, que destaca que el partit està format per persones molt implicades i amb la il·lusió de treballar per Lloret de Mar.

Cartell de presentació de Junts per Lloret
Cartell de presentació de Junts per Lloret

Pel que fa a la seva situació al Parlament de Catalunya, Maria Antònia Batlle ja coneix quines seran les seves responsabilitats. La diputada és la portaveu del grup en la comissió del Síndic de Greuges i també forma part de les comissions de Cultura i de Justícia, en la què coincidirà amb el diputat lloretenc d’ERC, Jordi Orobitg.

L’acte de presentació de Junts a Lloret es farà aquest diumenge, a dos quarts de dotze del migdia, al restaurant Vela Mar, al Passeig de Sa Caleta, número 12.

spot_img

El + Vist