Divendres, 22 gener 2021
9.7 C
Lloret de Mar
El pessebre guanyador en categoria d'Educació infantil i primària (Col·legi Immaculada Concepció)

La Immaculada Concepció i el Coll i Rodés, guanyadors dels concursos de pessebres en categoria escolar

El millor establiment ha estat Flors Camèlia, la millor entitat la parròquia i a la llar han guanyat María López com a pessebre popular i Martí i Maria Navarro com a artístic.

El pessebre guanyador en categoria d'Educació infantil i primària (Col·legi Immaculada Concepció)

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

L’Ajuntament està molt satisfet de com han anat els diferents concursos de pessebres d’aquestes festes, marcats com és evident per la situació de pandèmia. El regidor de Cultura, Cristian Fernández, creu que era important apostar per aquesta tradició tan arrelada i adaptar-se a la situació actual. El resultat assegura que ha estat molt positiu.

També ha funcionat molt bé l’exposició de diorames a l’Erol, per on han passat més d’un miler de persones al llarg de les festes.

Atesa la situació de pandèmia, l’Ajuntament ha decidit que no farà cap acte d’entrega de premis, però sí que comunicarà als guanyadors i participants com poden fer-ho per recollir els premis i l’obsequi que se’ls dona cada any.

Repassem ara els guanyadors de les diferents categories. L’escola Immaculada Concepció, en categoria d’infantil i primària, i l’institut Coll i Rodés, en educació secundària, han estat els guanyadors del concurs de pessebres d’aquest any.

El pessebre guanyador dels instituts amb els alumnes creadors (Coll i Rodés)
El pessebre guanyador dels instituts amb els alumnes creadors (Coll i Rodés)

Pel que fa a la categoria d’entitats, el premi ha recaigut un any més a la parròquia de Sant Romà i el segon premi ha estat per al veïnat de les Alegries. El millor establiment comercial ha estat Flors Camèlia i, en segon lloc, Farmàcia Martínez.

I en la categoria de pessebres a la llar, en la modalitat popular la guanyadora ha estat María López Girado, seguida per Carme Fontrodona i Oscar Gutiérrez; a més, s’ha entregat un accèssit a Yaiza Navarro. I en la modalitat artística, el primer premi ha recaigut en Martí i Maria Navarro, el segon en Miquel, Carla i Montse Martí i el tercer en Núria Perea; mentre que s’ha entregat un accèssit a Maria Anna Torkler

Pel que fa als diorames, ja ho vam anunciar fa uns dies, però ho recordem: el primer premi ha estat per a Josep Corominas de Porqueres, el segon per a Pere Batlle (també de Porqueres) i el tercer per a Francesc Bosch de Premià de Mar. I s’han lliurat dos accèssits per als lloretencs Joan J. Fornés i Josep Maria Ferrer.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".