22.9 C
Lloret de Mar
El pessebre guanyador en categoria d'Educació infantil i primària (Col·legi Immaculada Concepció)

La Immaculada Concepció i el Coll i Rodés, guanyadors dels concursos de pessebres en categoria escolar

El millor establiment ha estat Flors Camèlia, la millor entitat la parròquia i a la llar han guanyat María López com a pessebre popular i Martí i Maria Navarro com a artístic.

El pessebre guanyador en categoria d'Educació infantil i primària (Col·legi Immaculada Concepció)

Darreres Notícies

L’Ajuntament està molt satisfet de com han anat els diferents concursos de pessebres d’aquestes festes, marcats com és evident per la situació de pandèmia. El regidor de Cultura, Cristian Fernández, creu que era important apostar per aquesta tradició tan arrelada i adaptar-se a la situació actual. El resultat assegura que ha estat molt positiu.

- Publicitat -

També ha funcionat molt bé l’exposició de diorames a l’Erol, per on han passat més d’un miler de persones al llarg de les festes.

Atesa la situació de pandèmia, l’Ajuntament ha decidit que no farà cap acte d’entrega de premis, però sí que comunicarà als guanyadors i participants com poden fer-ho per recollir els premis i l’obsequi que se’ls dona cada any.

Repassem ara els guanyadors de les diferents categories. L’escola Immaculada Concepció, en categoria d’infantil i primària, i l’institut Coll i Rodés, en educació secundària, han estat els guanyadors del concurs de pessebres d’aquest any.

El pessebre guanyador dels instituts amb els alumnes creadors (Coll i Rodés)
El pessebre guanyador dels instituts amb els alumnes creadors (Coll i Rodés)

Pel que fa a la categoria d’entitats, el premi ha recaigut un any més a la parròquia de Sant Romà i el segon premi ha estat per al veïnat de les Alegries. El millor establiment comercial ha estat Flors Camèlia i, en segon lloc, Farmàcia Martínez.

I en la categoria de pessebres a la llar, en la modalitat popular la guanyadora ha estat María López Girado, seguida per Carme Fontrodona i Oscar Gutiérrez; a més, s’ha entregat un accèssit a Yaiza Navarro. I en la modalitat artística, el primer premi ha recaigut en Martí i Maria Navarro, el segon en Miquel, Carla i Montse Martí i el tercer en Núria Perea; mentre que s’ha entregat un accèssit a Maria Anna Torkler

Pel que fa als diorames, ja ho vam anunciar fa uns dies, però ho recordem: el primer premi ha estat per a Josep Corominas de Porqueres, el segon per a Pere Batlle (també de Porqueres) i el tercer per a Francesc Bosch de Premià de Mar. I s’han lliurat dos accèssits per als lloretencs Joan J. Fornés i Josep Maria Ferrer.

spot_img

El + Vist