Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Una pizzeria oberta aquests dies a Lloret de Mar.

La sector de la restauració diu que són insuficients les dues hores més d’obertura

Des de Lloret, Nino Gómez, president de l’Associació de bars, restaurants i cafeteries, qualifica les noves mesures “de bombolla d’aire” però diu són "insuficients".

Una pizzeria oberta aquests dies a Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Des d’aquesta setmana, la restauració guanya dues hores més d’obertura. És una de les noves mesures aprovades la setmana passada pel PROCICAT i que tindrà vigència, com a mínim, al llarg de dues setmanes.

En concret, des d’ahir els establiments poden obrir una hora més per esmorzar i una hora més per dinar. Per tant, es mantenen les franges horàries en bars i restaurants, però ara poden obrir al matí de dos quarts de vuit a dos quarts d’onze, i a la tarda de dos quarts de dues a dos quarts de cinc. Fora d’aquests horaris, poden continuar oferint àpats per emportar, fins a les 10 de la nit, o a domicili, fins a les 11 de la nit.

Un establiment de restauració a Lloret.

Arreu de Catalunya, el sector de la restauració considera que aquests canvis no serviran pràcticament de res i reclamen més hores d’obertura com fan en altres comunitats. A més, demanen més ajudes perquè consideren que el sector “està molt tocat” i temen que la situació encara empitjori.  

Des de Lloret, Nino Gómez, president de l’Associació de bars, restaurants i cafeteries, qualifica les noves mesures “de bombolla d’aire” però diu són “insuficients”. Afegeix que “no ens podem relaxar, perquè les restriccions poden tornar a augmentar”.

“Demanem a l’administració més control a les empreses”

Nino Gómez

Nino Gómez posa de relleu la responsabilitat que té el sector i assegura que la majoria d’establiments de la vila compleixen amb les mesures vigents.

La resta de restriccions per al sector de la restauració queden com estaven fins ara: les terrasses poden obrir en l’horari permès i l’aforament a l’interior dels locals es limita al 30%. A més, els clients han de portar mascareta tota l’estona, i només se la poden treure per menjar o beure.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.