Dilluns, 18 gener 2021
7.9 C
Lloret de Mar
L'Ajuntament de Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret obre una línia de subvencions per al pagament de l’IBI

La partida destinada a aquests ajuts puja aquest any a 60.000 euros. L’import de la subvenció serà del 50% de la quota de l’IBI, amb un màxim de 250 euros per beneficiari.

L'Ajuntament de Lloret de Mar

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret investiga una festa il·legal amb més de 40 persones

Només es van poder identificar 16 dels assistents i cap és veí de Lloret. Per tant, se'ls ha obert un expedient per saltar-se el confinament i per incomplir les mesures de la Covid.

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Obert el període per sol·licitar una beca per a estudis superiors

Els ajuts van dels 300 als 1.000 euros, en funció de la distància amb el centre d’estudis.

Les jornades de portes obertes a escoles i instituts es podran fer presencialment

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, creu que és molt bona notícia, tot i que matisa que s’hauran de complir una sèrie de mesures per evitar contagis de la Covid-19.

Bustek Films estrena aquesta setmana el curtmetratge ‘No es tu culpa’

La pel·lícula, que es podrà veure dijous als Cinemes Girona de Barcelona, narra la història d'una adolescent que surt per primera vegada de festa amb les seves amigues i pateix una agressió sexual

L’Ajuntament de Lloret obre una línia d’ajuts per fer front al pagament de l’Impost de Béns Immobles. S’adreça a persones amb una renda baixa, que estiguin empadronades a Lloret i que siguin contribuents de l’IBI.

Lara Torres, regidora de Serveis Econòmics, exposa que aquests ajuts s’adrecen “a la ciutadania amb menors ingressos, per recuperar una part de l’IBI que ja s’ha pagat”.

imatge IBI
Imatge creada per l’Ajuntament sobre la subvenció de l’IBI.

La partida destinada a aquests ajuts puja aquest any a 60.000 euros. L’import de la subvenció serà del 50% de la quota de l’IBI, amb un màxim de 250 euros per beneficiari, una xifra superior a la del 2019, que era de 100 euros.

La presentació de sol·licituds, que ja és oberta, acaba el 24 de desembre. L’atorgament de les subvencions es farà per ordre cronològic de presentació.

La documentació requerida per accedir a la subvenció es pot consultar al web de l’Ajuntament, a la seu electrònica.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.