Dilluns, 25 gener 2021
6.9 C
Lloret de Mar
La policia local, en un control pel toc de queda, mesos enrere a Lloret.

L’Ajuntament demana responsabilitat en un Cap d’Any “diferent” per les restriccions

Jordi Sais, regidor de Seguretat Ciutadana, reconeix que les festes amb diferents grups són l’aspecte més complicat de controlar.

La policia local, en un control pel toc de queda, mesos enrere a Lloret.

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

L’Ajuntament de Lloret de Mar demana seny i responsabilitat individual per a la nit de Cap d’Any, per evitar un empitjorament de la pandèmia. Avui es posa el punt final a un dels anys més complicats que es recorden, a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, que ha provocat unes greus conseqüències socials i econòmiques.

Amb les dades de la pandèmia a la mà, el govern ha decidit no endurir les restriccions i es mantenen les mesures vigents. Per tant, aquesta nit es poden reunir un màxim de deu persones de dues bombolles.

El toc de queda s’allarga fins a la una de la matinada, amb un dispositiu ampliat de Mossos d’Esquadra i de Policies Locals que s’ha previst per fer complir les restriccions.

Jordi Sais, regidor de Seguretat Ciutadana, exposa que la d’avui “serà una nit diferent, sense locals oberts i amb el toc de queda limitat a la una” i alerta que “cal que la gent compleixi les restriccions, es pot reunir però no amb festes amb diferents grups, que són l’aspecte més complicat de controlar“.

Des de l’Ajuntament recorden als veïns que han d’estar en espais ventilats, a distància, amb la mascareta posada i renovant la higiene de mans. En aquest sentit, s’apel·la a la responsabilitat de cadascú per complir amb les mesures i evitar la transmissió del virus.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.