Dimarts, 19 gener 2021
11.2 C
Lloret de Mar
Recollint aliments al CDA (NRLL)

L’Ajuntament organitza un recapte d’aliments la setmana que ve

Com que el Gran Recapte serà virtual es tem que es redueixin els donatius i per això es demana a la població que porti aliments directament al Pavelló Municipal d'Esports.

Recollint aliments al CDA (NRLL)

Darreres Notícies

Els Mossos alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19

Les vacunes contra la Covid-19 són gestionades pel Departament de Salut i són gratuïtes.

Es presenta l’oferta formativa del SOM per al primer semestre del 2021

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, assenyala que la formació està pensada per a gent aturada i també per qui està amb un ERTO.

El CH Lloret rep avui l’Igualada, rival directe per la permanència

El partit es juga aquesta nit, a partir de les 21h, al Pavelló Municipal d’Esports. A porta tancada i es podrà seguir a través d’OK Lliga TV.

El CN Lloret participa en l’Open Internacional de Terrassa amb sis nedadors

Han estat Joel Campmajó, Òscar Garcia, Marialek Márquez, Jaume Pardo, Rut Ruiz i Arnau Carnicero.

El passat agrícola i més desconegut de Lloret de Mar

L'exposició “Lloret, zona agrícola KM 0” neix d’una unió d’esforços entre RALL (l’Associació Recull Rural Artesà de Lloret), l’àrea de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament i l’Arxiu Municipal.

Lloret de Mar fa una crida a la població perquè porti aliments de primera necessitat al Centre de Distribució (CDA) situat al pavelló municipal d’esports. És la seu provisional d’aquest servei, que depèn de Càritas, i que proporciona aliments a unes 900 famílies de Lloret de Mar. Es tracta d’una xifra que supera, més del doble, l’habitual per aquestes dates, a causa de la crisi derivada de la Covid-19.

La recollida d’aliments és una campanya d’àmbit local que es farà al llarg de la setmana que ve, de dilluns 16 a divendres 20 de novembre, perquè els veïns comprin aliments al supermercat i els portin fins al CDA.

cda5
La regidora de Benestar i Família i la presidenta de Càritas al CDA (NRLL)

Atès que aquest any el Gran Recapte es fa de manera virtual arreu de Catalunya, es tem que baixi la xifra de productes recaptats. Per això, des de l’Ajuntament proposen als veïns que facin també una donació directa dels aliments al CDA.

Els aliments que fan falta són els de primera necessitat, és a dir, pasta, llet, arròs, oli, conserves, productes d’higiene i, especialment, productes per a infants (farinetes, cereals, llet infantil…). Però amb la proximitat de les festes, Càritas demana també productes nadalencs.

Actualment ja hi ha donacions espontànies de veïns, així com empreses i associacions, que porten directament aliments al Centre de Distribució, on fan més falta que mai. Per potenciar aquestes aportacions solidàries, es fa aquesta campanya a Lloret de Mar al llarg de la setmana vinent. Els veïns de Lloret de Mar poden portar els aliments al pavelló d’esports de dilluns a divendres, al matí, de les nou a la una. S’hi accedeix per les portes del darrere.

cda7
Recollida d’aliments del CDA (NRLL)

Recordem que, a banda d’aquesta iniciativa local, el Gran Recapte d’aquest any serà virtual. La campanya durarà tota la setmana vinent, del 16 al 21 de novembre, i s’ha adaptat al context de pandèmia que vivim. Es podrà col·laborar amb la iniciativa de dues maneres: comprant un tiquet directament al supermercat o bé fent una aportació a través d’un codi QR.

En plena pandèmia, es fa una crida especial a la població perquè aquest any és més necessari que mai aconseguir el màxim d’aliments possibles. I és que la crisi del coronavirus ha deixat moltes famílies en situació de vulnerabilitat.

Pel que fa al Gran Recapte a Lloret, hi haurà voluntaris a la porta de l’Esclat i del Mercadona, però també es podran comprar tiquets solidaris en altres supermercats. Cal tenir en compte que, com sempre, els donatius que es facin a la vila serviran per abastir el Centre de Distribució d’Aliments de Lloret. Per a més informació sobre el Gran Recapte virtual, que es farà del 16 al 21 de novembre, es pot consultar la pàgina web de la campanya.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".