Divendres, 5 març 2021
9.4 C
Lloret de Mar
Alumnes de la Immaculada ensenyant a gent gran en el programa Mobilitza't (Imatge d'arxiu)

L’Ajuntament redactarà un pla d’actuació per reduir la bretxa digital en la gent gran

S'ha aprovat per unanimitat una moció del PSC que preveu la redacció d'aquest pla d'actuació i també que es treballi per aconseguir una xarxa wifi gratuïta a tot el municipi.

Alumnes de la Immaculada ensenyant a gent gran en el programa Mobilitza't (Imatge d'arxiu)

Darreres Notícies

Dulsat: “El passeig és l’artèria principal i volem que la gent pugui escollir”

Dilluns comença el període de votacions sobre com ha de ser la mobilitat al passeig i l'alcalde anima tothom a participar-hi.

Lloret estrena el videoclip ‘No callis’ per commemorar el 8M

L'ha gravat Bustek Films amb motiu del Dia de les dones i s'estrena aquest dissabte al Teatre, on també es farà la lectura del manifest institucional.

Oberta la convocatòria d’ajudes per pagar el lloguer de l’habitatge

La Generalitat atorga aquesta ajuda a les persones que, arran de la pandèmia, han acumulat deute per pagar el lloguer de casa seva.

‘Amor oscuro’ destapa per què uns sonets de Lorca van estar amagats 50 anys

L'espectacle arriba a Lloret demà divendres, a les 20 hores, dins del programa Lloret Espai Off.

‘Lost in August’ actuaran en ‘streaming’ des dels Bucs d’El Puntet

Oferiran un concert de versions, avui dijous, a les 20 hores, a través de les xarxes socials dels Bucs i d'El Puntet.

Després d’un extens debat, també hi ha hagut unanimitat en l’aprovació de la moció del PSC que té per objectiu reduir l’escletxa digital en les persones grans del municipi. Els socialistes posen de relleu que amb la crisi del coronavirus han pres molta importància els tràmits de manera telemàtica, tan oficials com personals.

Però aquests mesos també han deixat al descobert que l’accés al món digital no és igual per a tots els ciutadans. En aquest sentit, el PSC vol reduir l’anomenada bretxa digital. Per això l’acord a què s’ha arribat proposa la redacció d’un pla d’actuació per eradicar la bretxa en les persones grans, o persones adultes que ho necessitin.

En aquest punt, des del Govern s’ha volgut deixar clar que ja es duen a terme moltes accions al respecte, però veuen bé que es protocolitzin i s’estableixi un pla que les reculli totes, com ara cursos d’informàtica i noves tecnologies.

D’altra banda, la moció també preveu que l’Ajuntament treballi per aconseguir una xarxa de wifi oberta a tot el municipi, que sigui gratuïta per a tothom.

El PSC ja va fer aquesta proposta fa uns mesos a través d’un prec i després ho va presentar en forma de moció el novembre passat. Com que el punt no es va poder debatre per manca de temps, s’ha acabat aprovant a la sessió d’aquest dilluns.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.