Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
Jaume Dulsat

L’alcalde desitja bones festes però demana màxima precaució

Jaume Dulsat proposa que mirem cap el 2021 i deixem enrere “l’any de la pandèmia”.

Jaume Dulsat

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

L’alcalde de Lloret de Mar desitja un bon Nadal als veïns i veïnes, a qui demana que gaudeixin de les festes des de la prudència i amb la màxima precaució, a l’hora de prevenir el contagi del coronavirus. 

En declaracions a Nova Ràdio Lloret, Jaume Dulsat proposa que mirem cap el 2021 i deixem enrere “l’any de la pandèmia”. 

“Serà segurament un Nadal molt menys Nadal del que venia sent, però és necessari, és el que ens toca viure i un excés ara ens podria comportar una pitjor entrada d’any al 2021”

Jaume Dulsat

Amb les festes de Nadal marcades per la pandèmia amb un seguit de restriccions en la mobilitat i d’interacció social damunt de la taula, l’alcalde qualifica el 2020 com el “pitjor any de la història per a Lloret de Mar”, com a destinació turística. Ara mateix només hi ha quatre hotels oberts a la vila. 

Tot i que enguany hi ha hagut 1.000 famílies noves ateses als serveis bàsics del municipi, arran de la crisi per la pandèmia, Dulsat parla amb optimisme del 2021. Argumenta que l’inici de les vacunacions a partir d’aquest diumenge fan pensar en un any vinent millor, en què s’espera poder recuperar l’activitat amb una certa normalitat a Lloret a partir del segon trimestre de l’any.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.