15.6 C
Lloret de Mar

L’Aliança de Municipis Turístics reclama millores de finançament a la ministra de Turisme

La petició l'han fet arribar aquest dimarts, a la presentació oficial de la xarxa formada per destinacions madures de sol i platja d'arreu de l'Estat espanyol.

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha presentat aquest dimarts a Madrid, amb la resta dels ajuntaments integrants, l’Aliança de Municipis Turístics. La conformen destinacions madures de sol i platja, d’arreu de l’Estat espanyol.

Presenten necessitats comunes, com ajudes específiques, donada la quantitat de visitants que reben cada any, tal com ha explicat Antonio Pérez, alcalde de Benidorm.

Les destinacions de l’Aliança han plantejat aquest dimarts les seves demandes a la ministra de turisme. La més destacada és la millora del finançament, tal com ha explicat l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat.

Els municipis d’aquesta xarxa -que la conformen Lloret, Salou, Torremolinos, Benidorm, Calvià, a les Illes Balears; Arona i Adeje, a Tenerife; i San Bartolomé de Tirajana, a Las Palmas- acullen més de 7 milions 800 mil visitants estrangers cada any i acumulen el 20% de les pernoctacions de tot l’Estat espanyol.

Ahir es va presentar en públic, aprofitant que era la vigília de Fitur. El sector fa unes previsions positives per al 2019, segons Joan Molas, president del Instituto Técnico Hotelero.

spot_img

El + Vist