Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Rodatge de la pel·lícula 'Uncharted' a Sa Boadella.

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Rodatge de la pel·lícula 'Uncharted' a Sa Boadella.

Darreres Notícies

El Club de Futbol Lloret torna a la competició amb un complicat desplaçament al camp de l’Escala

A més, el Club Hoquei Lloret jugarà a Vic, mentre que els equips de futbol sala i voleibol rebran el Montmeló i el Caldes, respectivament.

La masia de Can Saragossa se suma als espais que tramiten l’IdCAT

Amb aquest nova seu, Lloret de Mar compta amb quatre equipaments que faciliten aquest identificador. Els altres tres són l’OIAC, el Puntet i la Biblioteca.

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Lloret de Mar ha acollit 10 rodatges al llarg del 2020. És una xifra que suposa el 50% dels rodatges que normalment acull la destinació, una reducció provocada per la pandèmia de la Covid-19. L’impacte econòmic directe es calcula que va ser d’uns 150.000 euros.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, reconeix que la xifra de rodatges “no és l’habitual, però cal tenir en compte el confinament de la primavera, que va parar tot el sector, però el balanç és positiu per la reactivació” dels rodatges a partir de la passada tardor.

Un dels rodatges fets al 2020 a Lloret de Mar.

Tot i que la majoria de produccions que es fan a Lloret són espots publicitaris, aquest 2020 s’han realitzat diversos rodatges d’escenes de sèries. Algunes d’elles han estat “El inocente”, de Netflix i protagonitzada per Mario Casas; “La Vida Perfecta”, de Movistar i dirigida per Leticia Dolera; “No Mentirás”, també de Movistar i amb la direcció de Pau Freixas; o “Uncharted”, que es va rodar a la tardor a la Cala Sa Boadella, amb l’actor Tom Holland (vist quan sortia de Sa Boadella).

Per aquest 2021, es preveu una recuperació progressiva de l’activitat audiovisual. De moment, aquest mes de gener Lloret haurà acollit dos rodatges: un espot publicitari de la marca Nescafé i un anunci d’una reconeguda marca de begudes que es rodarà la setmana que ve.

Des del 2006, Lloret Turisme compta amb el departament Lloret Film Office, adherit a la Catalunya Film Commission. L’objectiu és gestionar i facilitar diferents produccions audiovisuals i assessorar de manera gratuïta a partir de les necessitats de les productores.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.