Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
Visitants en la recepció de l'hotel Evenia Olympic (ACN)

Lloret de Mar preveu registrar un 75% de l’activitat del 2019 a partir de la primavera del 2021

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, s'ha mostrat optimista i ha afirmat que el 2021 "serà l'any de la recuperació".

Visitants en la recepció de l'hotel Evenia Olympic (ACN)

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret de Mar preveu registrar un 75% de l’activitat del 2019 a partir de la primavera de l’any que ve. Durant l’última trobada virtual que el Club d’Economia ha organitzat enguany, Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, s’ha mostrat optimista i ha afirmat que el 2021 “serà l’any de la recuperació” i que preveuen que el 2022 es puguin tornar a les xifres d’abans de la pandèmia.

Segons l’alcalde, a partir de la primavera la situació hauria d’estar més normalitzada i destaca que si la vacuna avança a bon ritme a Europa, els visitants tindran millors perspectives per poder viatjar. A més, ha assenyalat que mercats cabdals per Lloret de Mar com el britànic ja s’estan reactivant i els turistes centreeuropeus tenen intenció de tornar al municipi de seguida que les lleis ho permetin.

En el transcurs del col·loqui, Dulsat ha anunciat noves ajudes per al sector, com una injecció de 250.000 euros als allotjaments turístics, en els quals també s’inclouran els habitatges d’ús turístic. Ha recordat que “venen d’una modicació de crèdit de fa dos mesos i ja s’ha signat el decret”. Aquestes subvencions tenen la voluntat de promoure l’ocupació i la generació de llocs de treball.

Durant la intervenció, Dulsat ha presentat algunes de les principals accions que el consistori desenvoluparà al llarg de l’any vinent, amb un pressupost de 74 milions d’euros que s’invertiran especialment en fer millores a les vies públiques i també al Pla d’ordenació urbanística municipal.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.