13.6 C
Lloret de Mar
Lloret Unida

Lloret Unida aposta perquè Lloret torni a tenir un cinema

La formació critica que la vila sigui el tercer municipi amb més habitants de la província gironina i la tercera destinació de Catalunya i no compti amb cap espai per projectar pel•lícules.

Lloret Unida

Darreres Notícies

Lloret Unida vol que Lloret tingui un cinema. La formació critica que la vila sigui el tercer municipi amb més habitants de la província gironina i la tercera destinació de Catalunya i no compti amb cap espai per projectar pel•lícules.

El candidat, José Luís Blanco, veu amb bons ulls la possibilitat que s’utilitzi el teatre municipal i assegura que el partit treballarà en aquesta línia.

Lloret Unida ha estat aquest dimarts a la tarda al centre del municipi, explicant el seu programa, que en l’àmbit cultural, esportiu i turístic, inclou la proposta d’organitzar activitats els dotze mesos de l’any per captar més turisme i desestacionalitzar la temporada.

Blanco i la seva llista també han fet campanya aquest dimarts al matí al CAP del Rieral i, en l’àmbit de la salut, asseguren que treballaran perquè Lloret recuperi les urgències les 24 hores al dia durant tot l’any i que hi hagi farmàcia de guàrdia durant tota la nit, també tot l’any.

spot_img

El + Vist