Dimecres, 3 març 2021
10 C
Lloret de Mar
L'oficina de Correus de Lloret, aquest matí

L’oficina de Correus amplia l’horari de 8 a 21 hores per atendre tots els vots per correu

Demà es tanca el termini per sol·licitar el vot per correu i, de moment, la pandèmia ha fet triplicar la demanda respecte al 2017.

L'oficina de Correus de Lloret, aquest matí

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

L’oficina de Correus de Lloret de Mar ha ampliat el seu horari d’atenció al públic una hora diària per poder atendre l’elevada quantitat de sol·licituds del vot per correu. I és que amb la situació de pandèmia i la por de contagi, arreu de Catalunya les sol·licituds s’han triplicat respecte al 2017.

Davant aquesta elevada demanda, Correus ha contractat 1.500 persones de reforç per poder donar compliment a totes les peticions arreu de Catalunya. I en algunes oficines, com a la de Lloret, ha ampliat l’horari.

Un horari que s’allarga mitja hora al matí i mitja hora al vespre, de manera que ara l’oficina està oberta de vuit del matí a nou de la nit de manera ininterrompuda. El termini per demanar el vot per correu es tanca demà, 5 de febrer, a les dues de la tarda. Un tràmit que es pot fer en persona a l’oficina o bé a través de la pàgina web de Correus.

La formalització del vot, però, es pot fer fins al 12 de febrer. És a dir, un cop feta la sol·licitud, cal esperar que Correus faci arribar la documentació electoral per poder fer la votació; un cop rebuda aquesta documentació, hi ha temps d’efectuar el vot fins al dia 12, a les dues de la tarda. Per a l’efectuació del vot, també hi ha dues opcions: l’elector pot anar a l’oficina presencialment o bé entregar-lo al carter per estalviar-se haver de sortir de casa.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.