Divendres, 5 març 2021
8.7 C
Lloret de Mar

Més de 55.000 usuaris van passar pel teatre de Lloret de Mar al llarg del 2018

La dada es va donar a conèixer a la presentació de la nova temporada, que compta amb més de 20 espectacles de teatre, música i dansa, a banda d'una dotzena de propostes de cineclub.

Darreres Notícies

Dulsat: “El passeig és l’artèria principal i volem que la gent pugui escollir”

Dilluns comença el període de votacions sobre com ha de ser la mobilitat al passeig i l'alcalde anima tothom a participar-hi.

Lloret estrena el videoclip ‘No callis’ per commemorar el 8M

L'ha gravat Bustek Films amb motiu del Dia de les dones i s'estrena aquest dissabte al Teatre, on també es farà la lectura del manifest institucional.

Oberta la convocatòria d’ajudes per pagar el lloguer de l’habitatge

La Generalitat atorga aquesta ajuda a les persones que, arran de la pandèmia, han acumulat deute per pagar el lloguer de casa seva.

‘Amor oscuro’ destapa per què uns sonets de Lorca van estar amagats 50 anys

L'espectacle arriba a Lloret demà divendres, a les 20 hores, dins del programa Lloret Espai Off.

‘Lost in August’ actuaran en ‘streaming’ des dels Bucs d’El Puntet

Oferiran un concert de versions, avui dijous, a les 20 hores, a través de les xarxes socials dels Bucs i d'El Puntet.

Més de 55.000 usuaris van passar pel teatre de Lloret de Mar al llarg del 2018.
És una de les dades que s’han donat a conèixer en la presentació de la temporada dels propers mesos, en què s’aposta per l’humor, el teatre compromès així com els espectacles familiars. 

El regidor de Cultura, Albert Robert, a la presentació

En la presentació del passat divendres, s’ha anunciat que, després de LA BELLA DOLORES, el teatre continua produint. Aquest 2019, a la tardor, s’estrenarà EL REI LEAR, amb el gran Fermí Reixach. El regidor de Cultura, Albert Robert, afegeix que treballen per incloure l’obra dins del festival Temporada Alta de Girona -amb la funció des de Lloret- i per a la programació del Teatre Lliure de Barcelona.

L’acte ha permès donar a conèixer les pel·lícules que projectarà el cineclub Adler, que ha preparat una selecció infantil per a les matinals de diumenge. S’anomena EL PETIT ADLER, tal com va explicar el president del cineclub, Joan Moret.

Temporada del Cineclub Adler

La directora del Teatre, Amaranta Gibert, a la presentació

Els més petits també tenen propostes a la seva mida, tal com va explicar la directora del Teatre, Amaranta Gibert. A més, podeu escoltar a l’arxiu adjunt dues joves espectadores, que no es van voler perdre la presentació de la temporada, la Maria i la Jana Fornaguera. El públic ha sortit satisfet amb les obres que passaran pel teatre fins al mes de maig. Vero Rincón es decanta per la programació del teatre més compromès i social. També podeu escoltar Jordi Fornaguera.

La nova temporada compta amb més de 20 espectacles de teatre, música i dansa, a banda d’una dotzena de propostes de cineclub. Podeu consultar tota la programació al web del Teatre de la Costa Brava Sud.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.