Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
El diorama guanyador del 2019, de Jaume Casals (Ajuntament de Lloret de Mar)

Obertes les inscripcions per als concursos de pessebres

També es farà la tradicional exposició de diorames, que arriba a la 46a edició, a l'Erol.

El diorama guanyador del 2019, de Jaume Casals (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Ja estan obertes les inscripcions per als concursos de pessebres, que organitza cada any l’Ajuntament durant les festes de Nadal i que aquest any arriben amb novetats per la situació de pandèmia.

El regidor de Cultura, Cristian Fernández, explica que a l’exposició de diorames se seguiran totes les mesures de prevenció necessàries, mentre que al concurs a la llar els participants hauran d’enviar dues fotografies perquè el jurat pugui valorar el seu pessebre: una del pessebre en qüestió i una de l’autor al costat del pessebre.

Malgrat que vivim uns dies complicats, el regidor apunta que han volgut mantenir aquests concursos per no perdre una tradició tan arrelada a casa nostra.

El termini per als particulars es tanca el dia de Nadal; mentre que en les categories d’entitats, comerços, aparadors i hotels les inscripcions s’han de fer abans del 22 de desembre. Com sempre, la categoria de pessebres a la llar comptarà amb les modalitats artística i popular. Pel que fa als establiments i entitats que participin al concurs, igual que cada any, es publicarà una ruta pessebrista per poder-los visitar tots.

Pel que fa als diorames, el certamen arriba a la 46a edició i l’exposició, aquest any, es farà a l’Erol, a la parròquia de Sant Romà. Obrirà cada dia, del 24 de desembre al 6 de gener, matí i tarda, d’onze a dues i de quatre a dos quarts de vuit, amb horaris especials per als dies destacats, com Nadal i Cap d’Any.

El dia de l’entrega de premis encara està per determinar i probablement es farà de manera telemàtica.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica