Divendres, 22 gener 2021
12.3 C
Lloret de Mar
Passeig Marítim de Lloret de Mar

Procés participatiu a Lloret per millorar la mobilitat del passeig marítim

Fins al 17 de febrer tothom que vulgui pot fer arribar la seva proposta al Govern a través del web municipal.

Passeig Marítim de Lloret de Mar

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

L’Ajuntament ha obert un procés de participació ciutadana per millorar la mobilitat del passeig marítim. Una decisió presa arran de la bona acceptació que va tenir el tancament del trànsit rodat al passeig durant el desconfinament de la primavera.

En aquell moment, el Govern municipal va fer una prova pilot aprofitant les restriccions imposades per l’estat d’alarma. El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, explica que “vam veure que va tenir una acceptació ben gran i vam trobar un ús diferent que podíem fer del passeig marítim”, a banda del trànsit de vehicles.

Dona caminant pel passeig marítim durant el confinament
Dona caminant pel passeig marítim durant el confinament

La prova pilot es va allargar fins al setembre. Però ara es vol prendre una decisió definitiva i, per fer-ho, es vol tenir en compte l’opinió de tota la ciutadania. En aquest sentit, es faran unes sessions en línia específiques per al veïnat, els gremis i diferents sectors econòmics.

Fins al 17 de febrer tothom que vulgui pot fer arribar la seva proposta al Govern a través del web municipal. El regidor explica que ja hi ha moltes persones que hi han participat i la majoria es mostren molt sensibles amb la sostenibilitat.

La intenció és que després del procés d’entrada de propostes i la valoració per part dels serveis tècnics, es faci una votació entre el 8 i el 14 de març, oberta a tots els veïns majors de 16 anys.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".