Dilluns, 25 gener 2021
6.9 C
Lloret de Mar
Una competició a la piscina, d'aquest mes de desembre, del CN Lloret.

Se suspèn el Primer Bany de l’Any perquè les restriccions impedeixen celebrar-lo amb normalitat

S’havia de dur a terme el pròxim 10 de gener del 2021, en la 27a edició de la tradicional cita esportiva.

Una competició a la piscina, d'aquest mes de desembre, del CN Lloret.

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

El Club Natació Lloret ha decidit suspendre la celebració del Primer Bany de l’Any, que s’havia de dur a terme el pròxim 10 de gener del 2021. Era la 27a edició de la cita, però la situació provocada per la pandèmia i les recomanacions de la Generalitat en matèria d’esdeveniments han fet que la junta directiva de l’entitat hagi decidit no seguir endavant amb l’activitat.

La presidenta del Club Natació Lloret, Olga Valls, lamenta haver de suspendre la cita. “És una llàstima però veient com està la situació és inviable celebrar-ho amb normalitat, tal com ho fèiem cada any”, diu.

Primer Bany de l’Any del 2020.

Tot i això, des del club animen a tothom a banyar-se de manera individual i enviar una foto a través de les xarxes socials. La intenció de l’entitat és fer un recopilatori amb totes les imatges dels veïns de Lloret que es banyin durant els primers dies del nou any.

Des del Club Natació Lloret esperen que al gener del 2022 pugui reprendre’s l’activitat i celebrar una cita tan tradicional com és el primer bany de l’any, amb premis pels participants més fidels.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.