Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Sílvia Nogales i David Hernando

Un duet poc habitual de guitarra i saxo, aquesta nit, a la parròquia de Lloret

Silvia Nogales i David Hernando actuen a partir de les 21h.

Sílvia Nogales i David Hernando

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

La guitarrista Sílvia Nogales i el saxofonista David Hernando actuen aquesta nit a la parròquia de Lloret. Ho fan dins del Festival de Guitarra del Mediterrani, en un concert que combinarà dos instruments que no s’acostumen a tocar junts.

Sílvia Nogales destaca que “és una formació poc habitual en la música de cambra”. A més, explica que durant l’espectacle aniran canviant el timbre del saxo, per mostrar als espectadors les diferents sonoritats que pot arribar a tenir aquest instrument barrejat amb les cordes de la guitarra.

Sílvia Nogales i David Hernando en un concert (Font: Les Borges TV)

El duo ha preparat un repertori molt variat, amb diferents estils. Nogales assenyala que “interpretarem una peça de Piazzola de tango, una altra de Manuel de Falla, també influències jazzístiques, una obra basada en el Llibre de Don Quixot i música contemporània”.

Serà la primera vegada que Silvia Nogales i David Hernando actuaran a Lloret. Ho faran dins del festival de Guitarra del Mediterrani, organitzat pel guitarrista Tono Blasi, que presenta els pròxims mesos un cartell amb diferents artistes, amb sessions els dilluns i els dijous.

El concert d’aquesta nit, amb el duo de guitarra i saxo, començarà a les 21h, a l’església de Sant Romà. L’entrada val 10 euros.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".