Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Platja de Lloret, en temporada d'estiu

Uns 1.000 empresaris de Lloret donen suport al dret a decidir i a les institucions catalanes per l’1-O

Formen part del Club d’Economia, la Mesa Empresarial, Gremi d’Hostaleria, Associació de Comerciants, de Bars i Restaurants, i l’Associació Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades.

Platja de Lloret, en temporada d'estiu

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Cap a un miler d’empresaris de Lloret de Mar dóna suport a les institucions catalanes i als seus representants polítics, davant de les actuacions del govern espanyol dels darrers dies en relació al referèndum de l’1 d’octubre. En un comunicat, l’empresariat de la destinació ha volgut expressar el seu rebuig a qualsevol acció que impedeixi drets bàsics, com la llibertat d’expressió, de reunió o bé el dret a decidir.

El sector afegeix que tot plegat té molt a veure amb la imatge de Catalunya “com a país i com a destinació turística” així com amb els interessos dels mateixos empresaris. També destaquen en aquest escrit que “Catalunya ha de poder continuar mostrant la seva oferta turística en un marc democràtic i de convivència”. Es fixen també en el cas de Lloret, per afirmar que “és un destí en ple procés de transformació, obert i acollidor”.

Jordi Martí, del sector de les agències de viatges, explica que molts clients s’interessen per la situació actual de Catalunya, a causa de la imatge que es percep des de l’exterior. En aquest sentit, la seva tasca és assegurar-los que “la seguretat està garantida, la seva estada no es veurà afectada, ni molt menys”.

El comunicat el firmen fins a sis gremis i entitats de la vila. Són els següents: Club d’Economia, Mesa Empresarial, Gremi d’Hostaleria, Associació de Comerciants, de Bars i Restaurants, i l’Associació Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades. Plegats representen cap a un miler d’empresaris.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.