8 C
Lloret de Mar

100 treballadors de l’Ajuntament protesten perquè només s’augmenta el sou a la policia local

La UGT denuncia que l'acord, que qualifica "d'injust i discriminatori", s'ha negociat de forma unilateral entre l'equip de govern i CCOO.

Protesta d'aquest matñi
Protesta d'aquest matñi

Darreres Notícies

Cap a un centenar de treballadors de l’Ajuntament de Lloret de Mar, segons la UGT, s’han concentrat aquest matí a la plaça de la Vila. Amb xiulades i crits, han protestat per l’increment salarial que s’aplicarà només una part de la plantilla, en concret, a la policia local, que -amb un centenar d’agents– representa una tercera part dels empleats del consistori.

servicios profesionales jimenez

La UGT denuncia que l’augment de sou –que per a la majoria dels agents de la policia serà d’uns 275 euros bruts mensuals – s’ha negociat “de forma unilateral” entre l’equip de govern i CCOO. Hermínia Marco, representant de la UGT a l’Ajuntament de Lloret, es queixa que no se’ls ha tingut en compte i que és “un acord injust i discriminatori” per a la resta de treballadors.

A banda de la concentració de protesta, la UGT ha entrat per registre una proposta de reclassificació en què l’augment de salari afecta la totalitat del personal de l’Ajuntament.

Segons l’acta de la mesa negociadora celebrada el passat 11 de juny -que es pot consultar a http://www.lloret.cat– la reclassificació per a la policia local va quedar aprovada amb els vots de CCOO i CSIF (Central Sindical Independent i de Funcionaris), i els vots en contra de la UGT. El mateix escrit assenyala que s’està a l’espera de rebre la proposta d’aquest sindicat per iniciar les negociacions sobre les condicions laborals de la resta de personal de l’Ajuntament.

La proposta d’augment de sou per als policies ha de ser aprovada en el ple del proper 31 de juliol.

spot_img

El + Vist