11.1 C
Lloret de Mar

20 persones de la PAH ocupen la seu del BBVA del passeig marítim

Ho van fer sumant-se a una protesta que es va fer arreu de Catalunya per denunciar l’actitud dura i poc flexible d’aquest banc.

LA PAH al BBVA de Lloret
LA PAH al BBVA de Lloret

Darreres Notícies

La PAH va ocupar, ahir al matí, la seu del BBVA a Lloret, ubicada al passeig marítim. Una vintena de membres de l’entitat es van sumar així a una acció d’àmbit català per protestar per l’actitud d’aquesta entitat bancària.

Un portaveu de la Plataforma, Enric Bonmatí, denuncia que el BBVA té una actitud dura i poc flexible amb clients que no poden pagar la hipoteca i que els costa molt negociar la dació en pagament o el lloguer social. Segons Bonmatí, el problema principal és que les decisions es prenen des dels despatxos de Madrid, sense conèixer els casos particulars.

A l’oficina de Lloret hi ha dos casos que estan encallats des de fa temps. Per això la PAH del municipi, amb el suport de l’agrupació de Blanes, va sumar-se a la protesta que es va fer ahir en diferents punts de Catalunya.

Una protesta que a partir d’avui pot ser sancionada amb una multa elevada i amb l’obertura d’expedients. I és que aquest 1 de juliol ha entrat en vigor la normativa estatal de Seguretat Ciutadana, coneguda com a llei mordassa. Malgrat la normativa, però, la PAH assegura que seguirà protestant i reclamant els drets dels ciutadans.

spot_img

El + Vist