11.4 C
Lloret de Mar
Logotip de Tripadvisor

23 restaurants de Lloret reben el premi Traveller’s Choice de Tripadvisor

Un reconeixement que el sector -que ha estat castigat especialment per la pandèmia- rep amb "orgull i optimisme".

Logotip de Tripadvisor

Darreres Notícies

Més d’una vintena de restaurants de Lloret de Mar han obtingut el premi Travellers’ Choice, que atorga anualment el portal Tripadvisor. Són uns reconeixements que es concedeixen a aquells establiments de restauració amb opinions positives de part dels seus clients.

Des del sector, aquest guardó es rep amb orgull i optimisme, i més amb l’afectació que ha tingut la pandèmia en l’àmbit de la restauració. Nino Gomez, president del gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries, assegura que els establiments tenen “una oferta variada i de molta qualitat, però encara desconeguda a Lloret”.

Per optar als premis de Tripadvisor, un negoci ha de mantenir una qualificació de mínim 4 bombolles sobre 5. A més, ha d’haver rebut una quantitat mínima d’opinions en els últims 12 mesos, a part de comptat amb un perfil en aquest portal web.

Els restaurants premiats a la vila són la Pizzeria Marghe 1889, La Parrilla, Meeting, Ca L’Enric, Al Freskito, Napulee Pizzeria & Grill, La Lonja, El Gaucho, La Vaca Echada, Da Paolo i Mas Romeu.

A més, també hi ha La Habana, Panxos, la Bodega Manolo Cotano, Natsumi, La Teca, Can Tarradas, La Pampa Steak House, Atics, la Masia Can Sabata, El Rancho, La Terrassa del Bella i Giorgio.

spot_img

El + Vist