3.4 C
Lloret de Mar

250 cantaires de Polònia a Lloret, per un concurs internacional

Participen d’un concurs internacional, anomenat Cançó Mediterrània, que s'ha hagut de posposar durant més d'un any per la pandèmia.

-

250 cantaires polonesos, de totes les edats, són a Lloret de Mar fins aquest cap de setmana. Participen d’un concurs internacional, anomenat Cançó Mediterrània, que s’ha hagut de posposar durant més d’un any per la pandèmia.

Les corals han estat rebudes aquest dimecres per la cònsol general de Polònia a Barcelona, Karolina Cemka, a la qual han fet una demostració del seu talent. La cònsol s’ha mostrat molt contenta de tenir els seus compatriotes a la Costa Brava. 

Són una desena de corals, vingudes d’arreu de Polònia, que han après a cantar en català. Passaven una setmana cada any a Lloret amb motiu del festival. La pandèmia va impedir, però, que vinguessin l’any passat. El seu retorn ha estat molt benvingut per part de l’Ajuntament, segons el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández. 

El concurs el presidirà un jurat de prestigi, amb la presència de Silvia Castillo. Ho tindran ben difícil, donat el nivell elevat de les corals poloneses.

Els cantaires polonesos s’allotgen en hotels de Lloret i actuaran fins el cap de setmana en indrets diversos com la Roca d’en Maig.

- Publicitat -