15.4 C
Blanes
Façana de l'Audiència

3 anys de presó per arrencar l’orella a un altre noi, en una baralla

3 anys de presó per a un jove que va arrencar part de l’orella a un altre jove d’una mossegada durant una baralla a la discoteca Privé de Lloret. La víctima va intercedir perquè l’acusat havia donat un cop de puny a un amic seu. Els fets van passar la matinada del 25 de novembre del […]

Façana de l'Audiència

Darreres Notícies

3 anys de presó per a un jove que va arrencar part de l’orella a un altre jove d’una mossegada durant una baralla a la discoteca Privé de Lloret. La víctima va intercedir perquè l’acusat havia donat un cop de puny a un amic seu.

Els fets van passar la matinada del 25 de novembre del 2012, quan dos joves es van començar a discutir a dins del Privé i, de sobte, un va clavar un cop de puny a l’altre. Un amic del noi agredit va intercedir per separar-los i l’agressor, un jove dominicà, el va fer anar per terra, li va començar a engegar cops de puny i puntades de peu i li va mossar l’orella, de manera que li va arrencar el lòbul.

L’acusat és Esteban Antonio Gómez, que durant el judici va admetre que anava begut i va dir que no recordava haver colpejat ni mossegat ningú. Segons ell, el detonant de la baralla inicial van ser unes paraules que li van dir a la seva xicota; en concret, li van dir que era “molt guapa”.

La víctima no es va adonar que havia perdut part de l’orella dreta fins que van ser al carrer. El seu amic va recollir el terç del lòbul del terra del local i li van cosir a l’Hospital de Blanes.

L’Audiència de Girona ha condemnat l’acusat per un delicte de lesions amb deformitat i, a banda dels tres anys de presó, haurà de pagar una multa de 180 euros per una falta de lesions, una indemnització a la víctima de 5.400 euros i altra indemnització a l’amic de la víctima de 200 euros.

Tot i així, la sentència no és ferma i en un termini de cinc dies es pot interposar recurs de cassació davant del Tribunal Suprem.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist