18 C
Lloret de Mar

Es regala la Lloret Card als francesos que vénen amb TGV i lloguen cotxe

Lloret Turisme obsequia els turistes que arriben a Girona o Figueres des de França amb el Tren de Gran Velocitat (TGV) i lloguen un cotxe per desplaçar-se per les comarques gironines. Els regala una Lloret Card, una targeta que els permet obtenir diferents descomptes en establiments de la vila i entrades gratuïtes al Museu Obert […]

TGV
TGV

Darreres Notícies

Lloret Turisme obsequia els turistes que arriben a Girona o Figueres des de França amb el Tren de Gran Velocitat (TGV) i lloguen un cotxe per desplaçar-se per les comarques gironines. Els regala una Lloret Card, una targeta que els permet obtenir diferents descomptes en establiments de la vila i entrades gratuïtes al Museu Obert de Lloret (MOLL).

servicios profesionales jimenez

Les empreses de lloguer són Avis i Budget, les quals col·laboren amb Voyages, principal operador de França i responsable de la venda de bitllets del TGV. Adrià Flor, consultor extern de Lloret, explica que fa temps que volien impulsar la campanya amb l’objectiu de desestacionalitzar el turisme. I és que la campanya es durà a terme fins a mitjans de juliol i es tornarà a impulsar al setembre.

La targeta val deu euros i es pot adquirir als mostradors de Lloret Turisme. El regidor de Turisme, Jordi Orobitg, recorda que aporta avantatges en restaurants, botigues i museus.

Orobitg creu que és important aprofitar totes les oportunitats per atraure visitants fins a la destinació. En aquest sentit, el regidor ha explicat que també estudien la possibilitat de captar turisme de proximitat que es desplaci per l’Eix Transversal, que ha estat desdoblat.

spot_img

El + Vist