28 C
Lloret de Mar
Pistes d'atletisme

700 esportistes passaran per les pistes d’atletisme, les properes tres setmanes

Avui acaba el primer torn del torneig internacional de petanca Vila de Lloret, que portarà fins dijous vinent 1.000 persones.

Pistes d'atletisme

Darreres Notícies

Uns 700 esportistes passaran per les pistes d’atletisme al llarg de les properes tres setmanes. L’equipament funcionarà a màxim rendiment per donar cabuda a atletes que s’entrenen aquests dies a la destinació per preparar diferents campionats. Provenen d’arreu d’Europa, de països com França, Bèlgica, Alemanya, Polònia, Gran Bretanya, Suïssa o la República Txeca.

- Publicitat -

El regidor d’Esports, Joan Bernat, assegura que les pistes d’atletisme de Lloret són molt conegudes per fer-hi entrenaments d’aquest tipus, donades les bones condicions que ofereix la destinació. Tot i així, reconeix que cal millorar el tartan, que està una mica malmès.

D’altra banda, avui acaba el primer torn del torneig internacional de petanca Vila de Lloret que, com cada any, se celebra al passeig Jacint Verdaguer. Aquesta setmana hi participen sèniors i la vinent, veterans, vinguts tots de França i Bèlgica. En total sumen un miler de persones.

El regidor apunta que tot plegat ajuda a dinamitzar la destinació els mesos que hi ha entre Setmana Santa i la temporada alta.

spot_img

El + Vist