18.8 C
Lloret de Mar
Exhibició dels Bombers, en la jornada de donació de sang, d'aquest dilluns a Lloret.

99 donacions de sang, amb una quarta part de primers donants

Aquest ha estat el balanç “immillorable” de la campanya de donació de sang feta aquest dilluns a Lloret de Mar, amb la col·laboració dels Bombers de la vila.

Exhibició dels Bombers, en la jornada de donació de sang, d'aquest dilluns a Lloret.

Darreres Notícies

Un centenar de donacions, una quarta part de les quals han estat amb gent que ha fet el gest per primera vegada. Aquest ha estat el balanç “immillorable” de la campanya de donació de sang feta aquest dilluns a Lloret de Mar, amb la col·laboració dels Bombers de la vila.

Segons el Banc de Sang i Teixits, les dades recollides han estat les següents: 99 donacions, 25 de les quals són de donants nous i 14 oferiments de persones que han volgut però no han pogut donar sang.

Bombers fent una exhibició d’excarceració a Lloret

Meritxell Casacuberta, del Banc de Sang i Teixits, destaca que hi ha hagut “força gent jove i molta gent que ha tornat a donar sang després de temps sense fer-ho”.

La campanya conjunta entre el Banc de Sang i els Bombers es duu a terme arreu de Catalunya. Aquest dilluns ha estat a Lloret, en concret a l’antic estany de modelisme naval, en què els Bombers han animat els veïns a donar sang, fent tot tipus d’exhibicions.

Han fet uns simulacres d’excarceració , per veure com actuen els bombers quan han de treure una víctima literalment de dins d’un cotxe que ha patit un accident.

spot_img

El + Vist