8.3 C
Lloret de Mar

A les Alegries, celebren la Festa Major diumenge 14 de setembre

Avui és el dia de les Mares de Déu Trobades i a les Algries ho celebren, com cada any, obrint l’ermita a tothom qui vulgui visitar-la al llarg de la tarda, a partir de les quatre. A més, per diumenge, el veïnat prepara la Festa Major amb una jornada plena d’activitats. Com és tradicional, la […]

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Avui és el dia de les Mares de Déu Trobades i a les Algries ho celebren, com cada any, obrint l’ermita a tothom qui vulgui visitar-la al llarg de la tarda, a partir de les quatre.

A més, per diumenge, el veïnat prepara la Festa Major amb una jornada plena d’activitats. Com és tradicional, la festa començarà a dos quarts d’onze del matí amb una audició de sardanes, amb la cobla Santa Maria de Blanes. Paral•lelament, hi haurà jocs infantils populars. El president de l’associació de veïns, Josep Carreras, posa com a exemple el joc del conill porquí.

Una de les activitats més destacades és el bateig. Cada cop hi ha més lloretencs que esperen aquesta festivitat per batejar els seus fills, fins al punt que aquest any n’han de fer al matí i a la tarda. Serà a la una i a les cinc i en les dues ocasions els batejos aniran seguits d’una batiada.

A la tarda hi haurà una altra audició de sardanes, amb la cobla Contemporània, i més activitats infantils, acompanyades d’un berenar popular i la rifa de lots de productes de la terra. La jornada acabarà amb un ball final de festa.

El veïnat anima a tothom que pugi a les Alegries diumenge a portar-se una carmanyola i dinar al paratge, on hi haurà taules i cadires per a tothom i, també, servei de bar a preus populars.

Per qui ho vulgui, hi haurà autocars gratuïts de l’empresa Mas Sagalés, que sortiran de la terminal d’autobusos a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de cinc de la tarda i que tornaran veïns cap al centre a les dues i a les nou de la nit.

spot_img

El + Vist