5 C
Lloret de Mar
Zumba a la platja de Fenals

Activitats esportives dirigides a l’aire lliure, durant tot l’any

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple, arran d'una moció de Lloret en Comú, que ha recollit la demanda d'un grup de veïnes. A més, també s'ha aprovat l'adhesió de Lloret a la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables.

Zumba a la platja de Fenals

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

L’Ajuntament oferirà zumba i gimnàstica dirigida durant tot l’any i no només els mesos d’estiu com es feia fins ara. La petició l’ha fet arribar al ple Lloret en Comú a través d’una moció, però és una demanda d’un grup de veïnes, que ha recollit unes 200 signatures.

Al ple d’aquest dilluns, tots els grups han vist amb bons ulls que s’aposti per fomentar la pràctica esportiva amb aquestes activitats, que sempre són un èxit de convocatòria. Inicialment, l’oferta es dirigia especialment al turisme, però sempre ha estat oberta també als veïns del municipi, que han respost molt bé.

A partir d’ara, podran gaudir durant tot l’any d’activitats, tant a la Roca d’en Maig com a la platja de Fenals.

La moció ha rebut el suport de tots els grups. I també s’ha aprovat per unanimitat l’altra moció dels comuns. En aquest cas, la formació demanava l’adhesió de Lloret a la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables, que depèn de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, i està lligada a l’Organització Mundial de la Salut i a una xarxa de ciutats saludables de la Unió Europea. La formació ha presentat una moció en aquesta línia al ple d’aquesta tarda.

L’objectiu d’aquesta adhesió és posar la salut al centre de totes les actuacions polítiques, i aconseguir reduir les diferències perquè tothom gaudeixi la salut amb igualtat. En total, formen part d’aquesta xarxa 260 entitats, entre municipis i diputacions, de característiques molt diferents.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.