14.8 C
Lloret de Mar

Activitats esportives dirigides a l’aire lliure, durant tot l’any

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple, arran d'una moció de Lloret en Comú, que ha recollit la demanda d'un grup de veïnes. A més, també s'ha aprovat l'adhesió de Lloret a la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables.

Zumba a la platja de Fenals
Zumba a la platja de Fenals

Darreres Notícies

L’Ajuntament oferirà zumba i gimnàstica dirigida durant tot l’any i no només els mesos d’estiu com es feia fins ara. La petició l’ha fet arribar al ple Lloret en Comú a través d’una moció, però és una demanda d’un grup de veïnes, que ha recollit unes 200 signatures.

Al ple d’aquest dilluns, tots els grups han vist amb bons ulls que s’aposti per fomentar la pràctica esportiva amb aquestes activitats, que sempre són un èxit de convocatòria. Inicialment, l’oferta es dirigia especialment al turisme, però sempre ha estat oberta també als veïns del municipi, que han respost molt bé.

A partir d’ara, podran gaudir durant tot l’any d’activitats, tant a la Roca d’en Maig com a la platja de Fenals.

La moció ha rebut el suport de tots els grups. I també s’ha aprovat per unanimitat l’altra moció dels comuns. En aquest cas, la formació demanava l’adhesió de Lloret a la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables, que depèn de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, i està lligada a l’Organització Mundial de la Salut i a una xarxa de ciutats saludables de la Unió Europea. La formació ha presentat una moció en aquesta línia al ple d’aquesta tarda.

L’objectiu d’aquesta adhesió és posar la salut al centre de totes les actuacions polítiques, i aconseguir reduir les diferències perquè tothom gaudeixi la salut amb igualtat. En total, formen part d’aquesta xarxa 260 entitats, entre municipis i diputacions, de característiques molt diferents.

spot_img

El + Vist