20.9 C
Lloret de Mar
Albert Ferrández, en una entrevista a la ràdio.

Albert Ferrández assumeix Acció Social a l’executiva comarcal d’ERC a La Selva

Albert Ferrandez és també el representant d’ERC al consell comarcal de la Selva i regidor a l’Ajuntament de Lloret, on forma part de l’equip de govern amb Junts i els regidors no adscrits.

Albert Ferrández, en una entrevista a la ràdio.

Darreres Notícies

Albert Ferrández forma part de l’executiva d’ERC a la comarca de La Selva, de la qual s’encarrega de l’àrea d’Acció Social. Ha estat escollit, entre altres representants, en el congrés comarcal fet el passat 29 de juny, segons exposa el regidor lloretenc.

Albert Ferrandez és també el representant d’ERC al consell comarcal de la Selva, president d’ERC a Lloret i regidor a l’Ajuntament de Lloret, on forma part de l’equip de govern amb Junts i els regidors no adscrits. Ferrandez és el regidor d’Educació i de Capacitats Diverses.

La nova executiva comarcal d’ERC a La Selva

Pel que fa a la nova executiva d’ERC a la comarca, l’encapçalen Albert Sanz i Carme Dilmé, en què la novetat és que s’introdueix la Secretaria d’Empresa, Treball i Turisme.

La resta de l’executiva la formen Eduard Adrobau, Eva Vinyolas, Josep Calatayud, Emma Puigví, Sergi Urzay, Anna Adroher, Albert Ferràndez, Ester Soms i Manel Aguilar.

spot_img

El + Vist