22.8 C
Lloret de Mar
Albert Robert, al despatx d'alcaldia

Albert Robert: “Vull aconseguir el màxim consens per als temes de gran interès per al poble”

Abans d’acabar el mandat, Robert espera poder enllestir tot el necessari per poder iniciar la licitació del projecte de la residència per a la gent gran i també que es modifiquin els plecs per al nou contracte de recollida d’escombraries i neteja, que es farà a deu anys vista.

Albert Robert, al despatx d'alcaldia

Darreres Notícies

Aconseguir el màxim consens amb tots els regidors del consistori, tant del govern com de l’oposició, és l’objectiu principal que es marca Albert Robert com a nou alcalde de Lloret.

Així ho ha assenyalat ell mateix, que abans d’acabar el mandat amb les eleccions del 28 de maig espera poder enllestir tot el necessari per poder iniciar la licitació del projecte de la residència per a la gent gran i també que es modifiquin els plecs per al nou contracte de recollida d’escombraries i neteja, que es farà a deu anys vista.

“Si hi ha temes de gran interès per al poble, sobretot vull intentar aconseguir el màxim consens entre els 21 regidors, no només els 12 que estem a govern”

Albert Robert

Tot i assumir molta més responsabilitat que la que tenia fins ara com a primer tinent d’alcalde, Albert Robert espera seguir sent el mateix que fins ara i, sobretot, treballar sempre pel bé dels lloretencs.

“Vull seguir sent la persona que he sigut sempre, empàtica, propera, que intenta buscar resposta a tot i sempre estar al costat dels ciutadans de Lloret”

Albert Robert
Jaume Dulsat entregant la vara dalcalde a Albert Robert
Jaume Dulsat entregant la vara d’alcalde a Albert Robert (Ajuntament de Lloret de Mar)

Recordem que Albert Robert va ser investit nou alcalde de Lloret de Mar la setmana passada, després que una setmana abans Jaume Dulsat formalitzés la seva renúncia com a alcalde argumentant motius laborals. Precisament, Robert es mostra molt agraït de tot el que ha après de Jaume Dulsat i espera poder incorporar-ne moltes coses en la seva manera de fer.

“A Jaume Dulsat, sempre l’he vist com a algú de qui puc agafar moltes de les coses que ha estat fent durant vuit anys”

Albert Robert

Albert Robert, doncs, ha agafat les regnes del consistori per als propers dos mesos i mig, fins que se celebrin les eleccions municipals, previstes per al 28 de maig.  

spot_img

El + Vist