19.2 C
Lloret de Mar
Albert Soler amb el seu llibre

Albert Soler presenta avui el llibre ‘Estàvem cansats de viure bé’, una sàtira sobre la situació política a Catalunya

L'acte, organitzat per Lloret En Comú, és a les 19h, al local Bigfoot Coffee.

Albert Soler amb el seu llibre

Darreres Notícies

El periodista Albert Soler presenta avui a Lloret de Mar el seu llibre ‘Estàvem cansats de viure bé’, en un acte organitzat pel grup municipal de Lloret En Comú. L’obra explica el procés polític que ha viscut Catalunya en els últims anys, des d’una perspectiva crítica i amb humor.

És una recopilació cronològica dels articles que Soler ha publicat al Diari de Girona des del 2016 fins a finals de l’any passat. L’autor explica que ironitzo sobre tot el procés que portem a Catalunya, que no ha servit de res, només per trencar la societat, perquè a Catalunya es vivia bé”.

Cartell de l’acte (Lloret En Comú)

Albert Soler reconeix que la sàtira sempre està present en els seus articles d’opinió, perquè “és el que fa més mal als destinataris”. Com a curiositat, el títol del llibre, ‘Estàvem cansats de viure bé’, va sorgir d’una trobada amb uns pescadors de l’Escala que parlaven sobre el procés de manera irònica.

La presentació del llibre d’Albert Soler l’organitza Lloret En Comú, a partir de les 19h. Serà al local Bigfoot Coffee, a l’avinguda de Vidreres.

spot_img

El + Vist