9.9 C
Lloret de Mar

Àlex Giral és l’estudiant de Lloret que ha tret millor nota a la Selectivitat

És alumne del Coll i Rodés i ha aconseguit un 9,45. Albert Saladrigas ha estat el millor a la Immaculada Concepció (9,05) i Lídia García, al Rocagrossa (8,35).

Àlex Giral
Àlex Giral

Darreres Notícies

Àlex Giral i Robert és l’alumne de Lloret que ha tret millor nota a Selectivitat: un 9,45.

servicios profesionales jimenez

Reconeix que abans de fer els exàmens estava una mica nerviós, tot i que sabia que anava ben preparat i a l’hora de la veritat no va tenir dificultats per resoldre els exercicis en cap matèria.

L’Àlex, que ha estudiat la modalitat Social amb Economia de l’Empresa i Geografia, assegura que va quedar molt sorprès quan va saber que havia aconseguit la millor nota de Lloret. Fent-li mitja amb el Batxillerat, li queda una nota de tall de 9,7. Això li ha de permetre, en principi, poder estudiar la carrera que vulgui. La seva primera opció és el Periodisme.

A banda de ser un bon estudiant, l’Àlex té un grup de música amb els seus amics, els Teoria del Qua, i també estudia a l’escola Sis Cordes, on té un duet. A més, és monitor de l’esplai Dofins i a l’estiu treballa a l’hotel Olympic.

L’Àlex Giral estudia a l’institut Coll i Rodés. De l’escola Immaculada Concepció, la millor nota ha estat la de l’Albert Saladrigas i Pernias, que ha tret un 9,05; i a l’institut Rocagrossa, Lídia García i Moreno, amb un 8,35.

spot_img

El + Vist