11.7 C
Lloret de Mar

Amargura Cultura prepararà còctels i tapes vinculats a la història de Lloret

El bartender Juan López Escalona i el gastrònom Joan Pau Romaní seran els encarregats del taller degustació d'aquest dissabte al cicle Gastronomia i Mercat.

Un daiquiri preparat per Juan López Escalona (Amargura Cultura)
Un daiquiri preparat per Juan López Escalona (Amargura Cultura)

Darreres Notícies

Els còctels i les tapes seran els protagonistes de la sessió de Gastronomia i Mercat d’aquest dissabte. En aquesta ocasió, Amargura Cultura oferirà un taller degustació amb el bartender Juan López Escalona i el gastrònom Joan Pau Romaní.

servicios profesionales jimenez

David Barba, responsable d’Amargura Cultura, explica que faran tres propostes d’aperitiu, en què Lloret i la seva història tindran un pes important.

“És història i tradició, perquè la cocteleria, com reivindiquem des de fa anys, té un llegat important a Lloret amb figures com Constantí Ribalaigua i Miquel Boadas”

David Barba

El taller es farà al Mercat Municipal i, precisament, tots els productes que utilitzaran són de proximitat i, per tant, es poden comprar al mercat.

“És una cuina de quilòmetre zero, de producte que trobem al mercat, que és un espai de negoci, però també un espai cultural per explorar”

David Barba

El gastrònom Joan Pau Romaní explica que les tapes que ha preparat estaran lligades als còctels que acompanyaran.

“A les tapes que farem, hi ha un element que té a veure amb el còctel que acompanya”

Joan Pau Romaní

La sessió de Gastronomia i Mercat amb Amargura Cultura és aquest dissabte dos quarts de dotze del migdia, al mercat municipal. En aquest cas, les persones que vulguin assistir-hi han de fer inscripció prèvia al web de l’Ajuntament. L’aforament està limitat a 30 persones, tot i que si s’acaben les places s’hi pot assistir com a oient.

spot_img

El + Vist