11.1 C
Lloret de Mar
Equip base de l'Espanyol al Pomares

Aquest cap de setmana Lloret celebra el Memorial Pomares

La previsió és que el torneig porti a Lloret entre 600 i 700 persones, entre jugadors i acompanyants.

Equip base de l'Espanyol al Pomares

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

El Memorial Juan Antonio Pomares arriba a la vuitena edició aquest cap de setmana. Tant dissabte com diumenge, Lloret acollirà partits de futbol base de primer nivell, amb clubs com el Barça, l’Espanyol, el Vila-Real, l’Athlètic Club i el Girona, entre molts altres. Cal dir que el Lloret també hi participa.

Un dels organitzadors, Jaume Bosch, reconeix que els primers anys va costar portar clubs de nivell, però ara el torneig s’ha fet un nom i els clubs importants tenen ganes de participar-hi.

Tal com indica el nom del torneig, l’objectiu és tenir un record per a Juan Antonio Pomares, que va morir l’estiu del 2007 d’una parada cardíaca mentre disputava un partit de veterans al camp de futbol municipal.

La previsió és que el torneig porti a Lloret entre 600 i 700 persones, entre jugadors i acompanyants.

En categoria cadet, participaran Barça, Espanyol, Vila Real, Athlètic Club, Girona i Lloret. En alevins, Blanes, Ràcing Blanenc, Ca la Guidó, Tordera, Fornells, Quart i dos equips del Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.