10.6 C
Lloret de Mar

Aquest dijous es presenten les conclusions del cicle Repensa Lloret

Es farà en un acte obert a tothom a les set de la tarda, que es complementarà amb una xerrada de l'economista Miquel Puig sobre turisme 'low cost'.

Un dels tallers del Repensa Lloret
Un dels tallers del Repensa Lloret

Darreres Notícies

Les conclusions del cicle Repensa Lloret es faran públiques demà a la tarda. Aquest dijous, es farà un resum de les principals idees i aportacions fetes pels assistents als sis tallers que s’han fet durant els últims mesos. El regidor de Turisme, Joan Gou, ha explicat que la idea és que l’Ajuntament pugui impulsar els que siguin viables.

Els tallers han reunit més d’un centenar de persones entre veïns i representants d’entitats, gremis i empreses. Una participació que el regidor lamenta que sigui tan baixa. Joan Gou espera que l’assistència a la presentació de les conclusions sigui elevada i es demostri l’interès de la ciutadania en treballar per millorar la destinació.

Un acte que es complementarà amb una xerrada titulada Un bon turisme no és turisme low cost, a càrrec de l’exconseller i doctor en Economia Miquel Puig. Joan Gou creu que a Lloret no s’hauria de parlar de turisme low cost, sinó d’empreses low cost. Segons el responsable de turisme a la vila, el ponent pot donar explicacions i fer reflexionar el públic sobre fets, com per exemple, que Lloret sigui un dels municipis amb una renda per càpita per habitant més baixa.

La conclusió del cicle Repensa i la xerrada sobre turisme low cost es faran demà dijous, a partir de les set de la tarda, a la sala polivalent de la biblioteca. L’entrada és gratuïta i en aquest cas no cal inscripció prèvia.

spot_img

El + Vist