14.3 C
Blanes
Alba Saskia Rivas

Aquest dimarts arriba a les llibreries ‘Con un par de alas’, d’Alba Saskia Rivas, finalista als Planeta

La novel·la és una història d’amor i desamor i de superació personal. L’obra es podrà trobar a partir de demà a les llibreries i també a la pàgina web de Planeta.

Alba Saskia Rivas

Darreres Notícies

Con un par de alas, la novel·la amb què Alba Saskia Rivas va ser finalista als premis Planeta, arriba demà a les llibreries.

Rivas, tot i ser de Blanes, passa la major part del dia a Lloret. Ella mateixa ha explicat que és una il·lusió immensa poder fer realitat un somni i tenir la seva primera novel·la editada a les mans.

Alba Saskia Rivas pateix una malaltia minoritària, la síndrome Brown-Vialetto-Van Laere, l’associació estatal de la qual n’és la presidenta. La novel·la és una història d’amor i desamor i de superació personal, però l’autora ha aclarit que no narra la seva experiència personal.

En només dues setmanes, va escriure Con un par de alas, que va arribar a ser una de les deu obres finalistes als Planeta, que en l’última edició va rebre més de 500 treballs d’arreu del món. L’obra es podrà trobar a partir de demà a les llibreries i també a la pàgina web de Planeta.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist