11.4 C
Lloret de Mar
Lloret Nature

Aquest dissabte Lloret Turisme estrena les activitats de ‘Lloret Nature’

L'objectiu és donar a conèixer els paratges naturals de la destinació al turisme, sobretot al familiar i l'adult. D'altra banda, també dissabte comencen les visites guiades en anglès i francès a Can Font.

Lloret Nature

Darreres Notícies

Aquest dissabte s’estrena el projecte Lloret Nature. Consisteix en tres activitats a l’aire lliure adreçades a famílies i adults, amb l’objectiu que coneguin l’entorn de la destinació. La iniciativa és de Lloret Turisme, que les ofereix en diferents idiomes.

Es tracta de marxa nòrdica i, en col·laboració amb la Casa del Mar, de tallers de descoberta de la natura terrestre i marina i de sortides d’immersió lleugera o snorkelling. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, creu que és important donar a conèixer el paratge natural lloretenc als visitants. Les activitats tindran lloc aquesta primavera i a la tardor.

El projecte complementa l’anomenat Lloret Adventure.

D’altra banda, aquest dissabte s’inauguren les visites guiades a Can Font en anglès i francès. Es faran tots els dissabtes del mes d’abril, a les cinc de la tarda. Es tracta d’una prova pilot per respondre a la demanda dels visitants. Per tant, si les visites funcionen bé, es podrien ampliar, tant en el temps com en els idiomes.

spot_img

El + Vist