17.8 C
Lloret de Mar

Aquest dissabte se celebra la Lloret Street Shopping, amb 40 parades

La fira es farà després que a finals de febrer s'hagués de posposar per culpa del mal temps.

Lloret Street Shopping
Lloret Street Shopping

Darreres Notícies

Una 40a d’establiments -6 d’ells, per primer cop- s’han apuntat a la Lloret Street Shopping. Finalment es duu a terme aquest dissabte, ja que, tot i estar prevista a finals de febrer, es va posposar a causa del mal temps.

servicios profesionales jimenez

Abans anomenada Botiga al carrer, es destina només als membres de l’Associació de Comerciants per tal que treguin al carrer els seus productes a preus molt rebaixats i tanquin així la temporada de rebaixes. El president del sector, Francesc Alsina, explica que, per garantir la qualitat dels productes, el preu mínim dels productes serà de tres euros.

La Lloret Street Shopping arriba amb una 40a de parades corresponents a comerços de roba, complements, perfumeria, alimentació, viatges i música. Estaran ubicades al centre de la vila –a les places de l’Església, Piferrer, del Carme i als carrer Sant Pere, Sant Romà i Cervantes. A més de les ofertes de les botigues, hi haurà animació infantil i un espai gastronòmic.

L’horari de la Lloret Street Shopping, que arriba a la 26a edició, serà ininterromput, al llarg de tot el dia d’aquest dissabte: de les 10 del matí a les 8 del vespre.

spot_img

El + Vist