15.8 C
Lloret de Mar

Aquest divendres es retira l’Àrea Sanitària Mòbil de Lloret

Degut a la millora de les dades, a partir de dilluns vinent les proves de la Covid19 es tornaran a fer al CAP-1.

L'àrea de salut mòbil, del SEM, ubicada a davant de la caserna de Lloret.
L'àrea de salut mòbil, del SEM, ubicada a davant de la caserna de Lloret.

Darreres Notícies

Aquest divendres serà l’últim dia que funcionarà l’Àrea Sanitària Mòbil situada al davant de la caserna de la Policia Local de Lloret.

D’aquesta manera, a partir del dilluns 25 d’octubre, totes les proves diagnòstiques de la Covid-19, com són les PCR, es tornaran a fer al CAP-1 de Lloret, situat al carrer Girona.

El CAP de Lloret, al carrer Girona (CSMS)
El CAP de Lloret, al carrer Girona (CSMS)

Cristina Castellà, directora de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa, assenyala que el motiu és que “ha baixat la incidència de casos a la vila i es poden gestionar des del sistema”. La regidora de Salut Pública, Jennifer Pérez, afegeix que “les dades milloren però cal mantenir les mesures vigents”.

examens catala mascareta juliol 2020
Mascareta posada en interiors (Oficina de Català de Lloret de Mar)

La millora de les dades epidemiològiques han permès deshabilitar aquest espai extern, que es va posar en funcionament el passat 16 de juliol. S’hi han realitzat proves de detecció de la Covid-19 entre setmana. En concret, durant aquest període, s’hi han dut a terme prop de 2.000 proves PCR.

Tots els usuaris que hi assistien ho havien de fer després d’una valoració prèvia per part dels professionals sanitaris. Els caps de setmana i els dies festius s’han fet des del CAP-1.

spot_img

El + Vist