11.8 C
Lloret de Mar
Una àrea verda d'aparcament (Ajuntament de Barcelona)

Àrees d’aparcament per a residents, a partir del 2022

El ple ha aprovat de manera definitiva l'ordenança de circulació de vianants i vehicles.

Una àrea verda d'aparcament (Ajuntament de Barcelona)

Darreres Notícies

Lloret comptarà amb zones d’aparcament reservades per a residents. A través de la modificació de l’ordenança de circulació de vianants i vehicles, aprovada al ple d’aquest dilluns, s’ha decidit crear zones verdes d’estacionament, on els visitants hauran de pagar si volen deixar-hi el vehicle o bé directament tindran prohibit estacionar-hi.

Atesa la gran afluència de vehicles a la vila i que cada cop hi ha menys espais per aparcar a la via pública, la voluntat del govern és facilitar que els veïns puguin deixar el seu cotxe al carrer. Els residents hauran de tenir, això sí, un distintiu al cotxe que podria tenir un cost, ja que per motius tècnics el cost no pot ser zero.

El regidor de Mobilitat presentant la modificació de l'ordenança
El regidor de Mobilitat presentant la modificació de l’ordenança

En cas que hi hagi places on sí que puguin aparcar les persones que no tinguin la condició de residents, la tarifa s’haurà d’establir a les properes ordenances fiscals, del 2022, i s’habilitaran punts de pagament físics i telemàtics.

La modificació de l’ordenança de circulació també s’adapta a la llei de la Direcció General de Trànsit referent als patinets elèctrics. El més rellevant és que contempla només una única categoria de patinets i, per tant, tots han de complir la mateixa normativa, independentment de la seva potència.  

Dels grups de l’oposició, només Força Lloret hi ha donat suport. Cs s’ha abstingut, mentre que Lloret en Comú i PSC han votat en contra.

spot_img

El + Vist