17.4 C
Lloret de Mar

Aturem la C-32 creu que aconseguirà aturar l’arribada de la C-32 a Lloret, malgrat la dificultat

Ho ha assegurat la plataforma aquest dilluns en recollir el Premi Espurna de mans d'ICV - EUiA. Xavier Domènech, diputat d'En Comú Podem, no ha pogut assistir a l'acte per una indisposició.

Jordi Palaudelmàs, després de rebre el Premi Espurna
Jordi Palaudelmàs, després de rebre el Premi Espurna

Darreres Notícies

La plataforma Aturem la C-32 ha recollit el Premi Espurna 2017 amb agraïment i amb la convicció que és possible aturar l’arribada de l’autopista a Lloret de Mar. ICV – EUiA ha fet entrega del guardó aquest dilluns a la tarda, 1 de maig, Dia dels treballadors i les treballadores. L’acte s’ha fet al Casal de l’Obrera.

servicios profesionales jimenez

El portaveu de la plataforma, Jordi Palaudelmàs, ha exposat que són conscients de la dificultat que té lluitar contra els grans poders econòmics, però des de l’entitat argumenten la necessitat d’aturar el projecte per motius econòmics, mediambientals i de mobilitat.

Aturem la C-32 reconeix que hi ha un problema de mobilitat entre Lloret i Blanes, però insisteix en què no se solucionarà amb la prolongació de l’autopista. En aquest sentit, la plataforma ha presentat diverses alternatives.

En recollir el guardó, Jordi Palaudelmàs també ha remarcat que, a banda dels motius racionals, als membres de la plataforma també els mouen els sentiments per voler conservar el patrimoni natural tant de Lloret com de Blanes.

A la festa d’aquest dilluns també s’ha fet un reconeixement al militant Iñaki Aldama per la seva col•laboració durant més de quinze anys.

Com a obertura de l’acte, després de la presentació del regidor Xavier Rodríguez Pacios, ha fet un parlament el secretari de la comissió de Serveis de CCOO a les comarques gironines, Josep Maria Montalbán, que ha remarcat la importància de Lloret en la diversificació de l’oferta turística més enllà del tradicional sol i platja arreu de Catalunya i de l’Estat.

La previsió és que assistís a l’acte Xavier Domènech, diputat d’En Comú Podem al Congrés, però el polític va haver d’excusar-se per una indisposició.

L’Espurna és el nom de la publicació que edita ICV – EUiA des del 2004. Va començar amb 500 exemplars i actualment en publica 12.000, complementats amb l’edició digital. Coincidint amb el 5è aniversari de la revista, el 2009 ICV – EUiA va crear els premis Espurna, que durant aquests anys han reconegut la feina feta en temes socials a diferents entitats, com ara la Plataforma per la Pau, l’Aurora o la PAH.

spot_img

El + Vist