Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Sessió inicial de l'Ajuntament dels Infants, el febrer passat

Avui acaba l’Ajuntament dels Infants amb un plenari virtual amb els regidors de 10 i 11 anys

La sessió, que tanca la 13a edició, comença a les 11 hores.

Sessió inicial de l'Ajuntament dels Infants, el febrer passat

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

L’Ajuntament dels Infants més diferent de tots acaba avui amb un plenari virtual, amb la presència dels regidors de 10 i 11 anys -que representen les classes de 5è de Primària de tot Lloret de Mar-. Estaran acompanyats de l’alcalde Dulsat, dels regidors d’Educació i Participació Ciutadana, a més de tècnics i dinamitzadors de la sessió.

Regidors i alcalde, en la sessió inaugural d’aquest any (Nova Ràdio Lloret).

Aquest ple -el primer que es fa telemàticament a l’Ajuntament dels Infants- se celebra amb un doble objectiu. D’una banda, presentar la situació del projecte de remodelació de l’espai de sorra que hi ha al costat de l’escola Pere Torrent, per saber les idees aportades pels joves regidors. De l’altra, conèixer la visió dels infants de Lloret sobre la crisi provocada per la COVID-19.

Cloenda de l’Ajuntament dels Infants al 2019 (Nova Ràdio Lloret).

Segons fonts municipals, com que -arran de la pandèmia- no s’ha pogut treballar amb normalitat durant l’Ajuntament dels Infants, iniciat el passat mes de febrer, la voluntat és acabar ara amb aquesta edició i donar-li continuïtat al setembre, segons ha avançat l’alcalde de Lloret. Jaume Dulsat afegeix que “portem un curs escolar que ha estat de tot menys normal, sense presència a les aules en els últims tres mesos, al setembre reprendrem el curs i veurem com està tot”.

El plenari virtual de la 13a edició de l’Ajuntament dels Infants és aquest dimecres, 3 de juny. Comença a les 11 hores.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.