18.2 C
Lloret de Mar
Sessió inicial de l'Ajuntament dels Infants, el febrer passat

Avui acaba l’Ajuntament dels Infants amb un plenari virtual amb els regidors de 10 i 11 anys

La sessió, que tanca la 13a edició, comença a les 11 hores.

Sessió inicial de l'Ajuntament dels Infants, el febrer passat

Darreres Notícies

L’Ajuntament dels Infants més diferent de tots acaba avui amb un plenari virtual, amb la presència dels regidors de 10 i 11 anys -que representen les classes de 5è de Primària de tot Lloret de Mar-. Estaran acompanyats de l’alcalde Dulsat, dels regidors d’Educació i Participació Ciutadana, a més de tècnics i dinamitzadors de la sessió.

Regidors i alcalde, en la sessió inaugural d’aquest any (Nova Ràdio Lloret).

Aquest ple -el primer que es fa telemàticament a l’Ajuntament dels Infants- se celebra amb un doble objectiu. D’una banda, presentar la situació del projecte de remodelació de l’espai de sorra que hi ha al costat de l’escola Pere Torrent, per saber les idees aportades pels joves regidors. De l’altra, conèixer la visió dels infants de Lloret sobre la crisi provocada per la COVID-19.

Cloenda de l’Ajuntament dels Infants al 2019 (Nova Ràdio Lloret).

Segons fonts municipals, com que -arran de la pandèmia- no s’ha pogut treballar amb normalitat durant l’Ajuntament dels Infants, iniciat el passat mes de febrer, la voluntat és acabar ara amb aquesta edició i donar-li continuïtat al setembre, segons ha avançat l’alcalde de Lloret. Jaume Dulsat afegeix que “portem un curs escolar que ha estat de tot menys normal, sense presència a les aules en els últims tres mesos, al setembre reprendrem el curs i veurem com està tot”.

El plenari virtual de la 13a edició de l’Ajuntament dels Infants és aquest dimecres, 3 de juny. Comença a les 11 hores.

spot_img

El + Vist