19 C
Lloret de Mar
Zona blava d'estiu, a Fenals.

Avui s’activen les zones blaves d’estiu a Lloret

Una d’elles és de nova creació, situada a Sa Boadella, a petició de veïns del sector, per tal de fomentar la rotació dels vehicles estacionats.

Zona blava d'estiu, a Fenals.

Darreres Notícies

Avui s’activen les zones blaves de temporada d’estiu a Lloret de Mar. Una d’elles és de nova creació, situada a Sa Boadella, a petició de veïns del sector, per tal de fomentar la rotació dels vehicles estacionats. La zona, que inclou 170 places, comprén l’avinguda de Sa Boadella i una part del carrer Marfull.

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, assenyala que en aquest indret el veïnat té problemes degut als mals estacionaments quan arriba l’estiu. Conclou que aquesta nova zona blava era necessària. Els primers dies de posada en marxa seran per informar els conductors que hi aparquin.

La zona blava de nova creació a Sa Boadella.
La zona blava de nova creació a Sa Boadella.

Tant aquesta zona blava com les altres de temporada s’activen aquest dimarts i estaran en funcionament fins el 12 de setembre, al llarg de tot l’estiu.

La resta de places de zona blava d’estiu són les habituals: ubicades al carrer Josep Tarradellas, Francesc Macià, Mestres (Pavelló Municipal) i Can Saragossa. L’altre sector inclou la zona de la platja. És a dir, el passeig Ferran Agulló, la Plaça Alfred Sisquella i Carrer Puerto Rico (a Fenals) i Canyelles. Plegades sumen prop de 600 places.

Segons fonts municipals, la zona blava s’activa a l’estiu als sectors més turístiques i de platges per fomentar la rotació de vehicles.

spot_img

El + Vist